MB-231120 Hanneke Dekker TCA-315-bewerkt-bewerkt-2_560px
Wie ben ik

Hanneke Dekker

Mijn naam is Hanneke Dekker en ik ben lange tijd werkzaam in en rondom het onderwijs. Ervaring als leerkracht, directeur en adviseur hebben mij in mijn werk gevormd. Vanuit een passie voor mensen, hart voor onderwijs, mijn verschillende werkervaringen en persoonlijke ontwikkeling is mijn bedrijf ontstaan.

‘Energiek, harmonieus, verbindend, goede luisteraar, inspirerend’ kreeg ik terug van collega’s. ‘Je bent gewoon een fijn mens.’

Ik heb me in de afgelopen jaren door persoonlijke en professionele ervaringen, inzichten en waardevolle contacten, laten inspireren. ‘de Zeven Eigenschappen van Effectief Leiderschap’ van Stephen Covey en de inhoud van de drie-jarige opleiding ‘Professionele Communicatie’ van Phoenix-opleidingen zijn nog steeds grote inspiratiebronnen voor me. In deze opleiding werd me duidelijk, door de theorie van Transactionele Analyse (grondlegger Eric Berne) en het Systemisch werken (grondlegger Bert Hellinger), dat patronen uit het verleden (onbewust) doorspelen in het heden. En in het heden vaak niet effectief. Hier kun je als persoon, maar ook als team ‘last’ van hebben.

Authenticiteit is een belangrijk uitgangspunt om vanuit te werken. Wat je ook doet, wat je ook wilt, je neemt jezelf altijd mee. Als je begrijpt waarom je de dingen op een bepaalde manier doet, kun je het besluit nemen daarin te veranderen. Zodat er beweging kan komen. Een gevoel van vrijheid, zelfverantwoordelijkheid; het hebben van een eigen plan is dan het resultaat!!

Logo CRKBO
Logo TMA