Ik bied

Training

Training Leiderschapsontwikkeling

Doelgroep: ‘mensen met ambitie’ uit de organisatie.

Wil jij je medewerkers met leiderschapskwaliteiten en ambitie, iets bieden? Waar twijfelen zij over? Welke persoonlijke, professionele beslissingen nemen zij? Op grond waarvan?
Tijdens deze training worden zij zich bewust van hun talenten en drijfveren middels een analyse vanuit de TMA. En speelt de vraag hoe deze talenten in te zetten en door te ontwikkelen.

Een persoonlijk ontwikkelingstraject bestaande uit zes bijeenkomsten.

 

Visie-ontwikkeling

Doelgroep: directie/ MT

Terug naar de kernwaarden. Wellicht herijking of opnieuw met elkaar vaststellen. ‘Waar zijn wij ook alweer van?’ ‘Wat is ons verhaal?’

In drie bijeenkomsten geven we hier invulling aan.

 

Intervisie

Middels een aantal bijeenkomsten vergroot je je eigen professionaliteit, maar ook die van collega’s /vakgenoten. Je brengt vanuit jouw praktijk situaties in en kijkt hier volgens een bepaald patroon naar. Samen met je intervisie-collega’s leer je van de ingebrachte onderwerpen en de wijze waarop je daar mee om kunt gaan. Ook dit kan in company.

 

Op maat

Graag lever ik een bijdrage aan de totale ontwikkeling van de organisatie.

We verkennen de vraag die leeft en stellen doelen met als resultaat een eigen plan van aanpak om verder mee te kunnen. Ik kan daarna een of meerdere studiedagen verzorgen, coaching of procesbegeleiding voor het MT, die directeur en/of het hele team. Op maat voor jou of voor jullie organisatie!

Richting een professionele schoolcultuur.

NIEUW

Vanuit visie naar beeldmerk

Je logo of huisstijl aanpassen aan de invulling van jullie (nieuwe) visie?

Samenwerkingspartner grafisch ontwerpbureau COPPER DESIGN creatief & secuur ontwikkelt samen met jou de communicatiemiddelen ter ondersteuning van wie jullie zijn en wat jullie doen. Te gebruiken voor zowel interne processen als extern.

MB-231120 Hanneke Dekker TCA-141_360px

Coaching

Coaching

Individueel of met een team halen we het onbewuste boven tafel om beter te begrijpen

Advies

Advies

Procesbegeleiding samen met directeur of MT in het onderwijs